Lainaa jokaiselle netistä

Netissä toimivia pankkeja ja rahoitusyhtiötä on nykyaikana runsaasti, joista varmasti löytyy lainaa jokaiselle. Nämä lainapalvelut myöntävät 100 – 60.000 euron lainoja ilman vakuuksia jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Nopeimmillaan netin kautta haettu laina maksetaan jopa alle 10 minuutissa tilille. Rahoitusvaihtoehtoja on paljon ja kilpailu lainamarkkinoilla on kovaa, joten suosittelemme vertailemaan lainatuotteita tällä sivullamme: Lainavertailu

Usein suuremmissa lainasummissa perinteisten pankkien asettamat vaatimukset vakuuksille voi koitua monen lainanhakijan esteeksi, sillä tarvittavia vakuuksia ei yksinkertaisesti ole saatavilla. Lainapalvelut netissä eivät kuitenkaan toimi perinteisten pankkien tavalla, vaan arvioivat hakijan maksukyvyn ja luottokelpoisuuden omilla mittareilla. Lainanhakija voi saada suurenkin vakuudettoman lainan, jos tulot suhteutettuna menoihin ovat hyvässä balanssissa ja hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Netistä löytyy varmasti lainaa jokaiselle, jos vain omat luottotiedot ovat kunnossa.

 

Lainaa jokaisen käyttötarkoitukseen

Lainanhakija voi alkuun hämmentyä tarjolla olevien lainatuotteiden määrästä. On kulutusluottoja, pikalainoja, joustoluottoja ja vertaislainoja. Se mikä soveltuu lainanhakijalle parhaiten riippuu täysin lainan käyttötarkoituksesta. Lainan korot, kulut ja takaisinmaksuaika vaihtelevat tuotteiden mukaan ja seuraavaksi käymme läpi netissä tarjolla olevat lainat tyypeittäin.

Suosittu lainavertailusivusto Tuntitili.fi on esittänyt suosituksensa sivustolla, mistä netistä kannattaa hakea lainaa.

 

Kulutusluotto on kertaluontoinen laina

Kulutusluotto myönnetään kiinteällä maksuajalla ja voi olla suuruudeltaan jopa 60.000 euroa. Laina maksetaan kerralla ja se lyhennetään osamaksuna. Monesti suuremmissa lainasummissa myönteisen lainapäätöksen saaminen edellyttää yhteishakijaa tai riittävän suuria tuloja. Lainahakemus edellyttää tulojen todistamista ja lainapäätös voi kestää kauemmin, verratuna pikalainoihin.

Haenyt.fi lainanvälityspalvelu kilpailuttaa kulutusluotot useiden eri lainapalvelujen välillä ja täten auttaa hakijaa löytämään edullisimman kulutusluoton. Haenyt.fi palvelusta voi hakea 500 – 60.000 euron suuruista lainaa ilman vakuuksia.

LainayritysLainaMaksuKulutErätLaina-aikaIkäraja 
Haenyt.fi2000 €2243 €243242 v20 vuottaHae nyt
Haenyt.fi5000 €5499 €499242 v20 vuottaHae nyt
Haenyt.fi10.000 €10.974 €974242 v20 vuottaHae nyt
Haenyt.fi20.000 €21.829 €1829242 v20 vuottaHae nyt
Haenyt.fi30.000 €32.592 €2592242 v20 vuottaHae nyt
Haenyt.fi40.000 €43.392 €3392242 v20 vuottaHae nyt
Haenyt.fi50.000 €53.919 €3919242 v20 vuottaHae nyt
Haenyt.fi60.000 €64.664 €4664242 v20 vuottaHae nyt

 

Joustoluotto on jatkuva tililuotto

Joustoluotto sopii jatkuvaan rahan tarpeeseen ja se on ikään kuin netissä toimiva luottokortti tietyn suuruisella luottorajalla. Luottotililtä voi tehdä nostoja luottorajan puitteissa ja takaisinmaksu vapauttaa luottoa takaisin käyttöön.

Ferratum tarjoaa palvelun uusille asiakkaille nostokuluttoman ensilainan 2000 euroon asti, johon myönnetään 30 päivää korotonta maksuaikaa. Ferratumin joustoluotto tulee 4000 euron luottorajalla.

 

Pikalaina on nopeasti maksettava laina

Pikalaina, tuttavallisemmin pikavippi, on muutaman sadan euron pienlaina, joka voidaan myöntää hyvin nopeasti. Pikalainaa varten ei useimmissa tapauksissa vaadita palkkatositteita, vaan riittää että hakijalla on täysi-ikäinen ja luottotiedot ovat kunnossa. Pikalaina maksetaan yleensä kerralla takaisin, mutta jotkut lainapalvelut antavat pikalainalle osamaksuvaihtoehdon.

Vivus on yksi näistä lainapalveluista, jotka antavat pikalainalle osamaksuvaihtoehdon. Voit hakea Vivukselta esimerkiksi 300 euron suuruisen pikalainan ja maksaa sen 4 kuukauden aikana pois neljässä erässä. Vivus on yksi tunnetuimmista pikalainan myöntäjistä, jonka kautta voi hakea enintään 600 euron lainan 4 kuukauden maksuajalla. Haettu laina tulee maksaa neljässä osassa takaisin.

Ege Finance taas tarjoaa kertamaksuista pikalainaa. Egeltä voi hakea 50 – 150 euron pikalainan kuukaudeksi käyttöönsä. Egen pikalaina on selkeästi hinnoiteltu; nimelliskorkoa peritään 20 % ja avauspalkkio on 5 euroa. Muita kuluja ei lainalle tule.

Lisätietoa pikalainoista tarjoaa muun muassa Ninnin Pikalaina.

 

Vertaislaina on yksityishenkilöiden myöntämä laina

Vertaislaina poikkeaa muista lainaamismuodoista siten, että lainaraha tulee muilta yksityisiltä henkilöiltä pankkien sijaan. Vertaislainaaminen eli peer-to-peer laina on suosittu lainaamismuoto ulkomailla ja se on kasvattanut suosiota myös Suomessa.

Fellow Finance on yksi vertaislainapalveluista, joka toimii vertaislainaamisen kohtauspaikkana. Siellä yksityishenkilöt voivat hakea lainaa jopa 20.000 euroa tai toimia sijoittajana lainaamalla muille rahaa.

 

Lainaa jokaiselle ensilainaajalle tarjoushintaan

Lainapalvelut tarjoavat palvelunsa uusille asiakkaille huipputarjouksia, muun muassa koroton ensilaina tai nostokuluton ensilaina. Mikäli tarvitset muutaman satasen edestä lainaa, niin suosittelemme tutustumaan alla esiteltyihin palveluihin. Näistä saa nopeasti pienen lainan, edulliseen hintaan:

 

Ei hakutuloksia

Arvostele sivu

Jos koit "Lainaa jokaiselle netistä" sivun hyödylliseksi, jätäthän tähtiarviosi alle.

3,8/5 (4 ääntä)